CAMERETTEN 2004

2 december

De foto's staan er op. Nu is het wel in de representatieve vorm. Als ik alle foto's van mijn wegwerpcameraatje er op zou zetten, zal de site niet onder doen aan de volksfeestfotosite van weleer. Dus mocht je denken recht te hebben op het zien van deze foto's, omdat je er bij bent geweest, of omdat je me in levende lijve kent, laat het me weten, dan krijg je de secret link.

 

1 december

Anuar, de winnaar van Cameretten, was afgelopen maandag te gast in het programma 'Goedemorgen Nederland'. Dit is online nog te zien tot a.s maandag.

 

30 november

Lees alles over Cameretten! Ik heb mijn ervaringen er eindelijk opgeknald (met dank aan AKG). De foto's volgen snel!

 

28 november

Eerst ff lekker slapen!

 

23 november

Wie snel wil weten hoe het is afgelopen met Cameretten, kan op zondag 28 november naar Radio Rijmond luisteren. Daar wordt tussen 12.00 en 13.00 uur aandacht geschonken aan het festival en ben ik voor een interview uitgenodigd. Het programma is online te beluisteren. 's Avonds zijn in het programma Uitgelicht, op radio 2 van de Vara, de finalisten te horen.

 

22 november

Het programma van Cameretten ziet er als volgt uit:

Woensdag 24 november
Deelnemers: ManManMan, Sophie van Hoytema en Gerard O.
Presentatie: Pieter Jouwke (o.a. Comedytrain, VARA Laat)
Gastoptreden: Howard Komproe

Donderdag 25 november

Deelnemers: Bert en Aron, Ted Griffioen en Sharon Simon
Presentatie: Wilfred Gené (o.a. sportverslaggever, RTL Boulevard)
Gastoptreden: Ruben & Nathan (winnaars Cameretten 2002)

Vrijdag 26 november

Deelnemers: Nathalie Baartman, Olaf en Jasper en Anuar Aoulad Abdelkrim
Presentatie: Toine van Peperstraten (o.a. Studio Sport)
Gastoptreden: Roué Verveer (o.a. Comedyfactory, Freshwagon)

Zaterdag 27 november
, Finale (uitverkocht)
Presentatie: Sjoerd Pleijsier
Gastoptreden: Het Groot Niet te Vermijden

 

13 november

Zoek woensdagavond alvast een plekje, met slaapzak en een thermoskan koffie, voor de dichtsbijzijnde Bruna, Meneer Kees of AKO (op Hoog Catherijnen zijn ze er op ingesteld). Zowel in de Nieuwe Revu, als de Telegraaf, van donderdag, zal een stuk over Cameretten staan. Met foto's!

 

11 november

Waren we gisteren zo maar even op TV. in het programma Ticket (Avro) zat een item over Cameretten. En na een klein overzicht van bekende winaars van de afgelopen jaren, flitsten de affiches van de 9 halve finalisten van dit jaar voorbij. Jahaaa, ik was in beeld! om precies te zijn 1.23 seconden.

Verder verlopen de voorbereidingen stroef. Ook altijd leuk om te weten.... Avena Sativa.

 

27 oktober

Foto's van het workshopweekend zijn nu ook te zien.

 

25 oktober

Thanxxx, voor alle leuke en lieve reacties, kaartjes, emails, smsjes en kadootjes. Ze kwamen soms uit zeer onverwachte hoek!

Afgelopen weekend de workshops gedaan voor Cameretten. Een hele ervaring, met als hoogtepunt, alvast de sfeer en het podium van het Luxor Theater kunnen ervaren. Een groot, knus zaaltje... dat komt wel goed. De workshop werd geregiseerd door Dave Schwab en mocht ik samen beleven met Anuar en ManManMan.

Op 1 en 14 november zijn er try-outs voor Cameretten in Enschede en Nijmegen (zie agenda). En volgende week komt er een fotoreportage in Nieuwe Revu. Dus houd je leesmap in de gaten!

 

20 oktober

De voorronde van 25 november (dus niet de 24e!) is nog niet uitverkocht, voor zover ik weet. Daarnaast weet ik nog niet welke try-outs ik ga spelen. Na het aankomend weekend weet ik daar meer over.

 

17 oktober

Yiehaaaaa! Ik ben door bij Cameretten. Vandaag een telefoontje dat ik bij de laatste 9 hoor. En sta ik dus 25 november in de Nieuwe Luxor in Rotterdam (1200 man past daarin, maar dat is bijzaak). Volgende week, het hele weekend workshops met de andere kandidaten, het hotel is al gereserveerd, zo werd mij vertelt.

Daarna zijn er de hele maand try-outs in verschillende zalen. Welke ik mee ga doen is nog niet bekend, maar informatie daarover is te vinden op de site van Cameretten. Binnenkort hier meer nieuws en belevenissen!

 

9 oktober

De voorselectie voor Cameretten is gespeeld. Wederom in een zeer prettige zaal, het Papenstraattheater. En wat is het toch fijn spelen, met goede technologen. Thanx aan Paul en Herbert (en ja, jullie mogen mij stalken).

Lekker gespeeld, dus. Leuke reacties. En nu is het afwachten. Maar de blikken na afloop van, de voor mij 2 liefste mensen uit het publiek, maakten het als geslaagd!

OUD NIEUWS

 
       

NU