MEI 2005

29 mei

Onder multimedia is er een nieuwe column te vinden. Wat fijn hè, dat de zomer is begonnen en ook al weer bijna is afgelopen?

 

29 mei

De Leidse Schouwburg, één van de mooiste theaters van Nederland... Geweldig! Maar zit je op rang 3, tegen het plafond aan gedrukt, helemaal in het hoekje, dan zie je niet zoveel, zittend hooguit een kwart van het podium. En dat bij mijn favoriete theaterbandje. Ai, heb ik zomaar een mooi bruggetje om het nog ff over Het Groot Niet Te Vermijden te hebben. Die speelden van de week in Leiden. en aangezien 'Wonderfull Live' bijna is afgelopen en ik hem nog maar 2,5 keer heb gezien, moest het nog één keer gebeuren. Je weet niet wat je mis! Voordeel bovenin, is dat je de geweldige lichtshow op het podium goed kan zien, wil ik ook. 'Ik hou niet van sfeer...'. Na de pauze toch die ene vrije stoel op de allereerste rij maar gepakt. Mijn familie (gezellig, met mij op pad...Doewie ik zit vooraan!) had ook een wat betere plaats op het balkon, zodat ik me niet helemaal schuldig hoefde te voelen.

Maar het was te gek. De Leidse Schouwburg ging uit zijn dak. En terecht. Muzikaal steekt deze show waanzinnig in elkaar. Ze zijn al bezig met de nieuwe show. 'Diamonds en Pearls'. Alle succesnummers uit de eerste 10 jaar. En daar ben ik erg blij mee, want tot mijn spijt ken ik ze pas 4 jaar. Het eerste kaartje in november is al gereserveerd.

En natuurlijk was er na afloop nog een Meet en Greet voor de mannen, met de cabaretiére. Ach ja, als ik ze daar toch een plezier mee doe...

 

7 mei

Zo timmeren mij tekstschrijvers ook leuk aan de weg. Jacqueline (laat zich ook wel mam noemen) en Saskia Heerink, samen the Kitchenbitches, zongen vorige week mee in het koor van de nieuwe rockopera van Kayak de première vond plaats in de Flint in Amersfoort (zie foto's). En ondertussen maken zij ook nog tijd vrij, om een mooi liedje voor me te schrijven. Iets met Hanna en een nieuwe onderbroek en heel veel acapella. In het nieuwe seizoen gaan we dit tot een hit maken.

 

4 mei

Normaal is er geen ruimte op deze site voor felicitaties betreffende gezinsgeluk en babyfestijnen, maar voor Léan (21 maart 2005), zoon van Ans en Faria, maak ik toch graag een uitzondering. Aangezien hij in zijn onderbewustzijn toch al de nodige optredens van me heeft meegemaakt. In Rotterdam was hij erbij. Goh, hij heeft daar zelfs al het podium betreden, bedenk ik me ineens. En moest ook nog eens leuk met zijn moeder meebuigen voor de foto. Welliswaar op kop hangend. Of ie nou wou of niet.En dat geldt ook weer voor de shirts die ik voor hem in elkaar ga knutselen. Tot zijn 18e, zal hij die dragen. Eerst nog van Het Groot (zie foto), maar zodra ik doorbreek, zal de cabaretière ook bij hem op de borst prijken. Moeten zijn ouders hun vrienden maar wat zorgvuldiger uitzoeken. En wat heb ik hier zelf van geleerd? Gebruik nooit meer stretchstof voor de zelfprintkopieerstrijkpapiertjes.

Onder Multimedia staat weer en nieuwe column. En deze weblog wil ik toch ook nog even hier vermelden.

 

1 mei

Jammer, CabareteSKE in Eindhoven is niet wat geworden. Ik ga nu al mijn geld inzetten op Lenny.

OUD NIEUWS

 
       

NU