September 2005

26 september

De eerste optredens zitten er op. De première van DubbelCabaret daarmee ook. Het was bijna een thuiswedstrijd. En daar, waar het tot nu toe nooit een succes werd, om voor zoveel bekenden te spelen, werd het nu 2x een feestje. Gelukkig, ze hebben gezien dat ik het kan.

Het programma begint een vorm naar wens te krijgen en geeft hoop voor het nieuwe seizoen, waar ik nu wel heel veel zin in krijg. Er moet nog even een flinke speellijst geregeld worden, daar is de tijd nu voor. Nieuw onderdeel in de show, is de sampler. Ffkes een beetje wennen, m'n eigen knopjes bedienen, maar zeker succesvol gebleken. Dus meteen een nieuw onderdeel van deze site geworden. Interactie met het publiek! Na ieder optreden zal er een nieuw koortje aan de sampler toegevoegd worden, ingesproken/gezongen door een dolenthousiaste aangewezen gast uit het publiek, als extra backing vocals voor het nieuwe liedje 'Hannah'. Kijk onder multimedia, of klik hier om de sampler te openen. (Helaas, 'mooi man' van Marion van de zaterdag, was al gedeleted, toen het idee ontstond)


13 september

Tja, het is al weer oud nieuws. Gisterenmiddag werd ik door Cameretten gebeld, of ik 's avonds kon invallen voor presentator Joost Kadijk, tijdens de voorselectie. En uiteraard kon zij dat. Omdat ik Joost niets ernstigs toewens, maar toch wel eens hoopte dat hij een keer zou schitteren door afwezigheid, kon het niet mooier dan dit excuus; hij had corvee bij de tennisclub... (Nou ja goed, over ernstig gesproken)

De voorselectie was deze avond in Theater PePijn in Den Haag en er waren 5 kandidaten. Helaas was er, waarschijnlijk doordat het een ingelaste avond was, erg weinig publiek. Je krijgt dan een beetje een auditie-achtige toestand. Terwijl het leuke aan Cameretten is, dat de voorselectie-avonden complete theateravonden zijn, meestal tegen het uitverkochte aan. Jammer voor de kandidaten en ook wel een beetje voor mezelf. "Je kwam niet lekker los", was mijn juryrapport voor de avond. Des al niet te min, was het leuk om eens in het beroemde theater PePijn te staan en natuurlijk weer bij mijn, ondertussen, oude liefde Cameretten te zijn. Alhoewel ik er vorige week ook al bij was in Hilversum, maar dan in het publiek. Dat was een bijzonder leuke avond. Een verslag over gisteren en nog veel meer, lees je op www.cameretten.nl


1 September

Gelukkig, de zomer is bijna afgelopen. Het theaterseizoen gaat weer beginnen, dat werd tijd. Alhoewel ik genoeg theater en vooral cabaret heb gezien de agelopen maanden. De Parade en Lowlands geven in een paar dagen een overdosis aan cultuur , fijn heel fijn. Maar nu in de fantastische nazomer lekker aan de tuintafel een beetje schrijven. En met mijn team (!) van 3 tekstschrijvers wordt de show voor komend seizoen in elkaar gezet. Heel af en toe werk ik nog in de zorg.

Op 24 en 25 september gaan Johnny en ik voor het eerst dubbelen. Het wordt meteen een thuiswedstrijd en wel in Den Diek in Lichtenvoorde. Dus voor alle Achterhoekse vrienden en collega's, gaat het zien! De voorverkoop is ondertussen gestart. Kaartjes zijn te koop bij o.a. de buurman van de pianozaak. Klik voor meer info de agenda en voor de kaartverkoopadressen kijk op Filmhuis 't Doek En als jullie nu allemaal massaal gaan komen, dan kan ik mijn tekstschrijvers ook eens uitbetalen.

OUD NIEUWS

 
       

NU