SEPTEMBER 2004

30 september

Zoals het altijd gaat met verhuizingen, zo ook met deze site; het loopt nooit zoals je hoopt. sharonsimon.nl heeft nu ook haar eigen ruimte, maar het verhuizen van deze site verliep niet geheel vlekkeloos en heeft een dag plat gelegen. Maar nu is het zover en alles zit weer op z'n plek en loopt zoals het moet lopen. Niets van gemerkt? Mooi zo! (kom eens wat vaker)

 

24 september

Het optreden op het open podium in Hedon, Zwolle gaat door totale mis-communicatie, niet door. Ik heb een manager nodig!!! Alhoewel die hier ook weinig aan had kunnen doen. Jammer is dat, want ik heb het programma klaar, zoals ik hem in de voorselectie ga doen, en was van plan, daar de tekst 'droog' uit te voeren. Om de volgende dag in Leidschedam het nog een keer te doen met alle artibuten en hulpstukken, dit gaat wel gewoon door. Dus wie behoefte heeft aan een droge try-out... meld je, ik kom het bij je thuis spelen.

Wie zich 30 september niet wil vervelen, kan naar Doetinchem. Daar speelt seanpenn. Dus hoeft de bus die gehuurd was niet afgezegd te worden. (tegen wie heb ik dit in hemelsnaam?!?)

nb. Ze spelen dus pas 30 oktober.

 

18 september

Tsja, ik zat dus live in het publiek... Achter de vrouw die naast de pianist zat. Mijn moeder was regelmatig beter in beeld.

 

16 september

Morgen live in het programma Van Joost Prinsen 'Vrijdag Prinsjesdag', op ned 3 tegen elven.

 

11 september

Een tweede plek in de finale van het Parkstad Cabaret Festival in Heerlen. Het debacel van vorige week heb ik recht kunnen zetten. Een mooi juryrapport, die volgt nog op deze site. En bijzonder goede en opbouwende kritieken ook vanuit het publiek (de slechte krijg je niet rechtstreeks). Daar kan ik verder mee. Winnaar werd Lennaert Maes, ofwel Lenny. Een Belg, dat kan bij voorbaat al niet stuk bij me, met geweldig mooie liedjes, humor en een waanzinnige lach. Daar viel geen taart tegen op uit te delen. Het waren 2 bijzondere dagen, in Limburg. Als deelnemers deden wij voor ons cabaret, daar een boel inspiratie op.

Speciale dank gaat uit naar de mevrouw uit Nijverdal, die de publieksprijs mocht uitreiken. Die ging ook naar Lenny overigens. Haar lichte verontwaardiging hierover met daarbij een uitgebreide uitleg, maakten het, dat ik toch "de mevrouw uit Nijverdalse publieksprijs" kreeg. Erg geinig (GEINIG ja, het is raar om door een Belg te worden geimmïteerd). Overigens, bijzonder was, dat beide andere finalisten zowel Lenny als Cis van Draanen, in de zomer nog een week lang workshops hebben gevolgd bij Bram Vermeulen.

Van Limburg gisteren, vandaag naar Sint Michiels (be) gereist. Daar speelde seanpenn op Thoprock. Sharon mocht backstage en stond daar oog in oog met held Axl. Verder dan glunderend stiekem staren is ze niet gekomen. seanpenn speelde z'n beste optreden tot nu toe. En er gaan er nog veel komen.

Wat een weekend! Morgen een slaapdienst...

 

7 september

Rectificatie (de eerste op deze site)

Nog wat beduusd... Ik ben door naar de finale van het Parkstad Festival in Heerlen!!! Voor mij een kans om me te revancheren. Sorry voor een ieder die ik heb gsmst dat ik in Leidschedam sta vrijdag. Dat wordt afzakken naar Limburg. Maak er een leuke combi van, vrijdag Heerlen, zaterdag seanpenn in België op hetzelfde festival waar de meest geweldige vlaamse bassist Axl Peleman met zijn bandje ook staat.

Foto's volksfeest zijn nog steeds hier te bekijken. (n.b. zijn nu offline)

 

6 september

Het Parkstadcabaretfestival in Heerlen is niets geworden. Het werd een beetje moeilijk toen ik mij 2 minuten voor aanvang besefte dat we zonder publiek moesten spelen. Voor 2 juryleden en de andere cabaretiers, een auditie dus. En da's knap vervelend, als je het voornamelijk van de interactie met het publiek moet hebben. Mijn medekandidaten deden wel hun best, als publiek, maar het was voor mij een prachtig moment om dicht te klappen en mezelf weer te zien staan. En de weg van Drente (familiereünie) naar Limburg terug naar de Achterhoek was lang....

 

1 september

De datum voor de voorselectie van Cameretten is bekend. op 8 oktober sta ik in het Papenstraattheater in Zwolle. Goed nieuws: het is daar al uitverkocht! Slecht nieuws dus voor een ieder die mee wil. Maar bellen naar het theater, kan nooit kwaad. Misschien is er wel een wachtlijst. Surf naar www.cameretten.nl voor alle details.

En dan voor alle vrienden en bekenden, de jaarlijkse foto's zijn er weer. Horen hier eigenlijk niet meer thuis, maar ja, het bezoekersaantal schiet omhoog, zo vlak na het volksfeest. Klik hier voor de foto's. (n.b. offline)

OUD NIEUWS

 
       

NU