OKTOBER 2004

27 oktober

Foto's van het workshopweekend zijn nu ook te zien.

 

25 oktober

Thanxxx, voor alle leuke en lieve reacties, kaartjes, emails, smsjes en kadootjes. Ze kwamen soms uit zeer onverwachte hoek!

Afgelopen weekend de workshops gedaan voor Cameretten. Een hele ervaring, met als hoogtepunt, alvast de sfeer en het podium van het Luxor Theater kunnen ervaren. Een groot, knus zaaltje... dat komt wel goed. De workshop werd geregiseerd door Dave Schwab en mocht ik samen beleven met Anuar en ManManMan.

Op 1 en 14 november zijn er try-outs voor Cameretten in Enschede en Nijmegen (zie agenda). En volgende week komt er een fotoreportage in Nieuwe Revu. Dus houd je leesmap in de gaten!

 

20 oktober

De voorronde van 25 november (dus niet de 24e!) is nog niet uitverkocht, voor zover ik weet. Daarnaast weet ik nog niet welke try-outs ik ga spelen. Na het aankomend weekend weet ik daar meer over.

 

17 oktober

Yiehaaaaa! Ik ben door bij Cameretten. Vandaag een telefoontje dat ik bij de laatste 9 hoor. En sta ik dus 25 november in de Nieuwe Luxor in Rotterdam (1500 man past daarin, maar dat is bijzaak). Volgende week, het hele weekend workshops met de andere kandidaten, het hotel is al gereserveerd, zo werd mij vertelt.

Daarna zijn er de hele maand try-outs in verschillende zalen. Welke ik mee ga doen is nog niet bekend, maar informatie daarover is te vinden op de site van Cameretten. Binnenkort hier meer nieuws en belevenissen!

 

9 oktober

De voorselectie voor Cameretten is gespeeld. Wederom in een zeer prettige zaal, het Papenstraattheater. En wat is het toch fijn spelen, met goede technologen. Thanx aan Paul en Herbert (en ja, jullie mogen mij stalken).

Lekker gespeeld, dus. Leuke reacties. En nu is het afwachten. Maar de blikken na afloop van, de voor mij 2 liefste mensen uit het publiek, maakten het als geslaagd!

 

2 oktober

Gisteren in theater Camuz gespeeld. Dat is een nieuw theater in Leidschedam. Tenminste een nieuw gebouw. Camuz zelf heeft al een enorm verleden. Maar wat een geweldig leuk theater. Goed georganiseerd, alles aanwezig, dus ook publiek en ook nog eens leuk publiek. Dat maakt het wel heerlijk spelen. Het was een kleinkunstfestival, met als hoofdprijs een plekje in de finale. Dat haalde ik dus net niet (een paar tiende puntjes, als ik de jury mag geloven). Maar des al niet te min was het een prettige avond, met leuke reacties. Zelfs mijn net niet doorzettende griepje, trad even op de achtergrond. En de taart ging helemaal op....

 

OUD NIEUWS

 
       

NU