JANUARI 2005

31 januari

Het Leids Cabaret Festival is niets geworden. De auditie was geen prettige ervaring en de omstandigheden niet fijn. Tja, het kan niet altijd feest zijn. Wel weer een leuk contact aan over gehouden.

 

28 januari

Het gastenboek werkt al een paar dagen niet meer. En het is dus gewoon weer afwachten totdat webguestbook.com weer in de lucht is. Misschien zijn ze op vakantie, misschien failliet, je weet het niet. Tot die tijd...emailen. sms'en, bellen, of heel ouderwets uw op-en aanmerkingen in een brief met een echte postzegel (maar pas op, niet meer zelf likken, ze zijn tegenwoordig zelfklevend)

 

26 januari

Er wordt vaak beweerd, dat een bijna-dood ervaring iets geweldigs is. Nou, neem maar van mij aan, dat is niet zo. Zo ervaarde ik het in ieder geval niet, tijdens de auditie van het LCF. Later hierover, vast niet veel meer.

 

19 januari 2005

De eerste selectieronde (dvdtje is gecheckt en goedgekeurd) van het Leids Cabaret Festival ben ik door. Aankomende zondag ga ik auditie doen in de Burcht in Leiden. Dus ja, later meer.

Gisteren ook nog even naar de finaletournee van Cameretten in Nieuwe de la Mar wezen kijken. Het ging weer behoorlijk kriebelen. En nog even mogen putten uit een nieuwe inspiratiebron. Hier over zeer zeker, later ook meer.

OUD NIEUWS

 
       

NU