APRIL 2005

21 april

Manmanman in het papenstraattheater in Zwolle, op iets leukers kon ik me bijna niet verheugen deze week. Ik had deze avond, gisteren dus, al lang in de wensenagenda van het werk genoteerd, 'vrij graag'. Maar een kaartje reserveren, daar dacht ik vorige week pas aan. Ja en dan is het uitverkocht. Gelukkig hielp een emailtje naar Bart van het Vlaamse duo. En oh wat lief, schoonzus en ik kwamen op de VIP-lijst. En werden ook als zodanig behandeld." Ehm, zouden jullie op de trap kunnen zitten? Tis helemaal vol", vroeg de kaartjescontroleur, waar overigens meteen een enthousiaste wederzijdse herkenning was, aangezien de entreeknipper, tijdens mijn voorselectie van Cameretten, de technicus was en dat verdomd goed deed. Ik heb daarna nog niet meer zo'n geweldige lichtshow tijdens mij bio-industrie lied gehad. En aangezien het nummer pas een paar dagen oud was en het tijdens de doorloop niet volledig vlekkeloos verliep, hadden we een duidelijke escape afgesproken. Ik voelde me volledig save bij de beste man.

Maar goed, Walter en Bart waren fantastisch. Veel liedjes ken ik van Cameretten, maar avondvullend had ik ze nog niet gezien. En ondertussen heb ik al mijn Cam favorieten weer eens ontmoet. M'n kadootje van Douwe Egberts maar eens opgehaald. Wat ik hier in huis moet, met mezelf op 2 bij 2 meter weet ik nog niet. Maar zomaar spontaan, zal er wel eens wat mee gebeuren (denk aan douchegordijn, dekbedovertrek of uithangbord tijdens de Winterswijkse festijnen).

Verder wacht ik nog, quasi nochalant, op de uitslag van CabareteSKE. Maar zoals bij ieder festival, als je niets hoort, hoor je er niet bij. Lees je ergens op een site, wie dan wel. Ik heb nog niets kunnen vinden, dus blijf ik nog even dromen over de gahwe kabahter...

 

10 april

Nog even over Enschede afgelopen donderdag in het Vestzaktheater samen met Nathalie Baartman, Johnny Ruijs en drie maal daags. Natuurlijk zeer aangenaam om Nathalie weer eens te zien en vooral weer eens uitgebreid te spreken, lekker rondhangend in het theater, wachtend op onze beurt voor de doorloop. Van te voren dineren bij snacktrek 'het bunkertje' met Johnny, na afloop de kroeg in met Nathalie and friends, dit is een leuk leven, maar ik heb geduld.

Dichtbij huis, dus veel vrienden, bekenden een m'n 'baas' in het uitverkochte zaaltje.Het maakt niet uit hoe keurig ze zich gedragen, ik voel ze zitten. Dus het werd wat minder soepeler spelen, maar toch was iedereen grotendeels tevreden over wat ze hebben gezien. Ik ben blij, want het voelt steeds beter, op dat podium.

Ergens tussen Borne en Hengelo nog geflitst. Schandalig dat ze die palen diep in de nacht niet uitschakelen!

 

7 april

In ruil voor wat reclame, mocht ik dit prachtige visitekaartje houden:

Ik doe iets niet helemaal goed in mijn nababbel als succesvol cabaretière. Desalniettemin, Linda (en vriendin uiteraard), geweldig dat je in mijn publiek zat. Als je een gastenboek had gehad, zou ik het er inschrijven. Dat geldt overigens voor alle Nijmegeese studenten, van 18 t/m 53 jaar. Het was weer leuk!

 

2 april

Onder Multimedia vind je een aantal geluidsfragmenten, waaronder het interview op Radio eindhoven na de voorronde van CabartSKE, afgelopen maart.

 

1 april

Vond ik in m'n mailbox

Geinig, men leert me een beetje kennen. En er is een nieuwe column.

 

OUD NIEUWS

 
       

NU