Mei 2006

12 mei

Soms is het erg vervelend, de dingen niet met mijn omgeving te kunnen delen. Heb ik daar het MMS. Leuk, fotootjes, filmpjes en geluiden per mobiel versturen. Maar wat heb je er aan, als niemand het kan ontvangen. Oké, de baas dan wel weer, maar weet er niet mee om te gaan. Leuke berichtjes, drukt hij in paniek weg, bang nu ook op mobiele wijze gespamt te worden, door het gespuis. Dus fotootjes maken en maar weer saai per email versturen.

En dan heb je daar "Wie Is De Mol?". Wat een waanzinnig programma, al jaren ben ik trouw fan. Is het wel mijn echte familie, zijn het de verkeerde vrienden?? Om precies te zijn 1 collega, die wel eens een stukje van een aflevering ziet! Dus met niemand, kan ik nu dan ook de ongelofelijke verwondering van de waanzinnige ontknoping delen. Milouska Meulens, de mol! Wat was ze irritant, naief en zelfs onwetend. Ehm ja, dat was zelfs de reden dat ik het Jeugdjournaal in haar beginperiode regelmatig wegzapte. Dus dat zij de Mol is, was voor mij onmogelijk. En dat Frédérique Huydts het won, maakte dit tot meest geweldige televisie in tijden (op de André van Duin Revues in mijn jeugdjaren na). Maar Milouska is een held! Nog iemand die mee wil naar de "Wie Is De Mol?" fanclubdag, volgende week?

Binnekort gaat het hier weer over cabaret.

 

1 mei

In het kader van het vakantiegeld, wat nog niet binnen is, maar wel op moet, de muziekzaak beneden maar ingedoken. Het wachten wachten en wachten op muziek, ben ik een beetje zat en heb besloten het zelf maar te gaan doen. Dus de aanschaf van een super klein lief knalgroen gitaartje is een feit. Het zal door Jasper (hierbij genoemd en dus een boel euro's korting) omgebouwd worden, tot iets monsterlijks. En ja, net als de rest van de familie, wil ik nu naast de sampler ook een JX-305. Het is iets met toetsen en heel ingewikkeld.

En daar is ook nog een Sony Ericsson. Kan ik MP3tjes mee luisteren, foto's en filmpjes mee maken, vele radiozenders ontvangen, email versturen, me laten wekken, de afwas doen, sms'en. En op de 1 of andere manier kun je er ook nog mee bellen, maar daar ben ik nog niet helemaal achter. De eerste foto's zijn er. Een kleine ode aan mijn eerste, oude, met de handbeschilderde mobiel. En de vriendjes en vriendinnetjes op Queensday...


(die zijn hier niet blij mee, 2 dagen dan moet ik deze verwijderen)


n.b.12 mei: Ze komen te weing op mijn site blijkbaar.
Ergens in augustus: Eindelijk, Gencensureerd!!

 

April 2006

17 april

Dat waren voor Pasen nog even 2 fijne optredens. Bij Miel in Arcen, ging de Maître Paul helemaal op. Dit dankzij een echte tante Annie, die hielp met het snijden en uitdelen. Wat meteen ook weer zorgde voor een gezellig rumoer.

De Junushoff, is het thuishonk van Johnny. Heerlijk, in een echte proffie tent, met technici die weten wat je wilt en vooral ook waarom. Leuk publiek, met veel familie Ruisch, een beetje familie Simon én Walibi jongens en meisjes, waardoor het liedje "Sfeer" als een hit werd ontvangen. En door een goede promotie, zat het verder ook lekker vol.

En voor de meneer, die in Arcen zijn vriendin de auto liet voorrijden (tja, die regen ook) en de meneer uit Wageningen, met de voor mij nog steeds onduidelijke afkorting (?), de samples staan onder multimedia.

 

 

Maart 2006

30 maart

Een nieuw programma is aan het ontstaan. Het was vooral de maand van de inspiratie. Veel inspiratie. De bijbel is onder het stof vandaan getrokken, met een ongeruste moeder ("Ga je dan niet liever aan de drugs?") Veel gezien; in de bieb Thé Lau, leuke brommerige man, die liever bij ons was dan op het boekenbal. Live de plaatselijke VVD het enorme verlies van 7 naar 2 zetels zien incasseren. Mijn kleine, grote neef heeft zijn debuut gemaakt, als acteur in z'n eerste theaterproductie. En dan natuurlijk de nachtelijke wandeling met de mannen van het Groot, door het bruisende Winterswijk. Memorabel!

Alles zit in mijn hoofd, nu moet het er weer uit, in de juiste vorm graag...

OUD NIEUWS

       

NU