MAART 2005

19 maart

20 MAART EERSTE LANDELIJKE LIGFIETSDAG:
De ligfietsspecialisten organiseren op zondag 20 maart 2005 een landelijke ligfietsdag.
Tijdens deze dag zullen er meer ligfietsen de weg op gaan dan ooit tevoren, want overal in het land worden tourtochten en andere ligfiets-activiteiten georganiseerd. Bovendien start die dag een landelijke actie waarin u een ligfiets kunt winnen.
Bron: de ligfietsenspecialist

Yiehaaa, het wordt weer lente!

 

14 maart in den avond

Een verslag over CabareteSKE lees je op Zwarte Kat.

 

14 maart

Gisteren de voorronde van CabareteSKE in Eindhoven gespeeld. En ik ben nog steeds in de race voor de Gouden Kabouter (hoe opwindend kan een prijs klinken!). Uit de 6 acts werd ik samen met Harmsen & Biesheuvel genomineerd voor de finale. Dat wil dus nog niet zeggen dat ik daar ook in sta. Eind april worden de 5 deelnemers bekend gemaakt. Die gaan een workshop doen en daar vallen er weer 2 vanaf, zodat er 3 finalisten overblijven, die 29 mei in de Stadsschouwburg van Eindhoven staan. Het juryrapport was oké. Die is 1 deze dagen terug te lezen op http://www.skke.nl De jury had alleen haar twijfels, of ik de druk van een grote zaal wel zou aankunnen (gniffel). Het blijft altijd een probleem om mensen duidelijk te maken, dat ik liever het podium oploop in de Nieuwe Luxor, dan ergens in een kroeg. Ook al moet ik zeggen, dat ik aangenaam verrast was, door de theaterambiance, die in korte tijd gecreeert werd in Café Berlage. En met een fijn publiek, werd het daar een leuke avond.

Een klein interview, wat ik na afloop heb gegeven en waarschijnlijk een liedje, zijn volgende week zondag 20 maart online te horen bij www.dezendervooreindhoven.nl ergens tussen 13.00 en 15.00 uur, hoogstwaarschijnlijk in het eerste uur.

OUD NIEUWS

 
       

NU