Juni 2006

30 juni

...And a specially warm welcome for all the Canadian people... This is a website from a very funny Dutch woman, Sjèren Sijmem, who has nothing to do with drugs.

Vorige week schoten de bezoekersaantallen op bizarre wijze omhoog. Zo'n 300% bezoekers meer en ze kwamen allemaal uit Canada. Er schijnt een mevrouw daar te zijn, die onder mijn naam rottigheid met drugs heeft uitgehaald, mooi is dat! Dan toch liever cabaret en dan toch liever de Amerikaanse Sharon Simon.

 

26 juni

Het waren lekkere dagen, vorige week. Met als hoogtepunt een optreden tijdens de cabaretdagen van Theater Pepijn. Wat een schattig klein theater en wat een sfeer! Er staat weer een leuk Hoags sampletje onder multimedia. De laatste keer '35'. Best wel jammer. Niet meer op pad met het taartje. Het allerlaatste stuk ging deze avond naar m'n tekstschrijver.

 

14 juni

Bert Klunder is overleden en dat is vreselijk. Zó grappig was hij als Tony Onderwater, in Miss Kaandorp (Brigitte, de Musical). En zo geniaal in zijn eerste solovoorstelling die ik van hem zag. Een monoloog van anderhalf uur op een pianokruk, met een zeer indrukwekkende en shockerende clou. Staat nog steeds hoog bovenaan in mijn lijstje 'beste voorstellingen ooit'. Geniaal en aandoenlijk verder in alles. "Mannen voor vrouwen". Die afleveringen heb ik vanvond nog maar weer even terug gekeken. T'is zo zonde!

 

10 juni

Van cabaret over naar de lichte muziek. De Emocore band seanpenn won afgelopen vrijdag Ernhems Zweet. Wat een feest!

En zoals Daafit schreef: " het eerste journalistieke succesje van je mobieltje......" Maar voor de echte foto's, moet je hier maar eens kijken (en dan even naar beneden scrollen)

 

6 juni

Eigenlijk heb ik al een beetje afscheid genomen van de voorstelling "35". Maar dit seizoen staan er nog 2 leuke optredens op de rol. Op 22 juni sta ik samen met Johnny en Jandino op de cabaretdagen van Theater Pepijn. Nog één keer jarig, nog één keer de taart. Maar ook wat nieuwe liedjes, hopelijk is het allernieuwste liedje zover, om te gaan zingen. De blazers (!) zijn druk aan het oefenen, om het nummer in te kunnen spelen, dus wie weet. Dus in Pepijn liedjes, veel liedjes...

Zie voor de rest van het programma de website van Diligentia/Pepijn. De moeite waard, lijkt me. Ook al is het alleen al om die f#$% oranje waanzin te ontlopen.

Verder presenteer ik op 17 juni Kultuurkuur. Een festival in Lichtenvoorde, met veel leuke bands en activiteiten, waaronder seanpenn, eindelijk met de broer samen op 1 affiche. Entree gratis, dus wat wil je nog meer?


klik voor vergroting

 

OUD NIEUWS

       

NU