JUNI 2005

23 juni

In het nieuwe seizoen, ga ik samenwerken met Johnny Ruisch. We hebben elkaar ontmoet, tijdens de Leidse audities. En daarna kwamen we elkaar vaker tegen. In Enschede speelden wij samen en de reacties waren goed. We hebben een beetje de zelfde manier van denken en werken aan cabaret , maar toch 2 totaal verschillende programma's, daarmee kunnen wij een bijzonder leuk en afwisselend avondvullende show geven. De eerste 100 theaters en zalen zijn aangeschreven en de eerste reacties zijn binnen, dus binnenkort presenteren wij onze speellijst op www.dubbelcabaret.nl

Johnny en ik zijn eind augustus te zien bij Laughing Matters van BNN (we zaten afgelopen week in het publiek bij de opnamens van Jim Speelmans).

 

13 juni

Afgelopen vrijdag, gespeeld op de presentatie-avond van het Deltion Cabaretfestival in Zwolle. Fijne sfeer (ook al houd ik daar niet van) en lekker bezig geweest. De reacties van het zeer gevarieerde publiek waren na afloop goed. Dus is het maar weer afwachten. Het festival is op 10 december, duurt nog even. Bijzonder hieraan is, dat je de voorstelling 3 maal achter elkaar speelt en het publiek rouleert. En heel symphathiek, dat het geheel gratis is, voor het publiek.

En dan nog even groot en dringend nieuws; morgen (dinsdag) zit Nathalie Baartman in TV3. Stiekem wel een beetje jaloers, bij Matthijs aan tafel, welke cabaretière wil dat niet? Maar vooral erg trots! Woensdag na het 1 uur journaal is de herhaling.

OUD NIEUWS

 
       

NU