FEBRUARI 2005

28 februari

Onder Multimedia staat een nieuwe column. Deze column wordt ook verstuurd met de nieuwsbrief van Cabaretmagazine. Je kunt je via de site abonneren voor deze nieuwsbrief.

 

12 februari

Het oorspronkelijke gastenboek is weer terug. Waarschijnlijk heeft webguestbook.com zijn rekeningen betaald. Alle berichten zijn bewaard gebleven en dat is fijn.

Na het Leids debacle, verder op de oude en nieuwe weg. Weer wat leuke optredens gehad, o.a. in het Amsterdamse Pleintheater, waar we mijn echte verjaardag hebben gevierd en in Nieuwegein, met de nadruk op gein.

 

6 februari

Had ik al wat vertelt over Axel? Nee, tenminste niet hier. Axel van der Ende, opgelopen tijdens Cameretten, is dichter, tekstschrijver en radiomaker bij Het Theater Van Het Sentiment, radio 2. Een leuke samenwerking is hier voorzichtig aan het ontstaan. Een eerste gedicht is al uit zijn diepvriesvak getrokken, die met succes is uitgevoerd, inclusief een spannende nieuwe vorm van sms-cabaret. Het was de slagroomtaart die ons samenbracht. Speedsonnetten van Axel zijn te vinden op Nederlands.nl.

 

2 februari

Er is een nieuw gastenboek. Dus alle oude berichten zijn verdwenen, samen met het webguestbook. Tja, waarnaar toe? Doodzonde en natuurlijk niets bewaard. De ziekenfondsonzin in het nieuwe boek, moet je maar voor lief nemen, dat krijg je, als alles gratis moet.

OUD NIEUWS

 
       

NU